Një akuarium me ujë pak të ndotur

Perlon për akuarium

Perloni për akuariumin është një produkt blerjeje pothuajse i detyrueshëm. Çfarë avantazhesh ofron dhe si përdoret? Pse është kaq e nevojshme? Zbulojeni!

alga në akuariume

Alga akuariumi

Keni probleme me algat në akuariumin tuaj? Zbuloni anti-algat më të mira për akuariumet dhe si t'i përdorni ato në mënyrë korrekte.

llambat UV të akuariumit

Llambat UV për akuariumet

A keni nevojë të eliminoni bakteret dhe kërpudhat nga akuariumi juaj? Këtu ju tregojmë se cilat janë llambat më të mira UV për akuariumet dhe si funksionojnë.

dekorim me gurë për akuariume

Gurë akuariumi

Nëse po mendoni të dekoroni akuariumin tuaj, këtu ju tregojmë se cilët janë gurët më të mirë për akuariumet dhe llojet e tyre. Cilin të zgjedhim?

filtra akuariumi

Filtri Eheim

A keni nevojë për një filtër për akuariumin tuaj dhe nuk e dini cilin të zgjidhni? Ne ju tregojmë gamën e filtrave Eheim, karakteristikat dhe ofertat e tyre

dekorimi dhe peshku

Akuariume të lira

A po kërkoni një akuarium dhe nuk doni të shpenzoni shumë? Zbuloni kompletet më të mira të akuariumit të lirë me një vlerë të madhe për para

mali gambarian

Gambario

Po mendoni të rritni karkaleca? Zbuloni modelet më të mira të karkalecave dhe gjithçka që ju nevojitet për të rritur karkalecat në mënyrë korrekte.

akuariumi nano

Akuariumi nano

Po kërkoni një akuarium nano? Nëse dëshironi të keni një akuarium të vogël, me këto modele mund të shijoni peshk me ujë të freskët ose të kripur.

Akuariume të vogla

Akuariume të vogla

Ne ju tregojmë një krahasim të modeleve më të mira të akuariumit të vogël të vitit 2022, karakteristikat e tyre, këshilla për mirëmbajtjen dhe dekorimin e tyre.

filtër i jashtëm për akuarium

Filtra të jashtëm për akuarium

Zbuloni aspektet e filtrave të jashtëm të akuariumit dhe cilat janë më të mirat në varësi të nevojës. Cilat janë modelet më të mira?

Zhavor akuariumi

Zhavor akuariumi

A po krijoni një akuarium dhe nuk e dini se cili zhavorr i akuariumit është më i miri? Këtu ju tregojmë të gjitha karakteristikat dhe llojet.

Akuariumi detar me skemmer

Skimmer për akuariumin tuaj

Një skemmer përdoret shpesh në botën e akuariumit. Gjeni këtu se për çfarë shërben dhe si përdoret në rezervuarin tuaj të peshkut.

oksigjenues akuariumi

Oksigjenues akuariumi

A po kërkoni një oksigjenues akuariumi dhe nuk dini se cilin të zgjidhni? Gjeni se çfarë është, për çfarë shërben, si përdoret dhe modelet më të mira për akuariumin tuaj.

Ngrohës akuariumi

Si të zgjidhni saktë një ngrohës uji akuariumi? Ne ju tregojmë se çfarë duhet të dini dhe karakteristikat që duhet të keni për të zgjedhur atë më të mirën për 2022

Ekranet LED të Akuariumit

Ekran LED Akuariumi

Po kërkoni një ekran LED akuariumi? Ne bëjmë një krahasim të ekraneve më të mira LED për akuariume dhe ju tregojmë se çfarë duhet të dini para se të blini

Llojet e substrateve për akuariumet

Nënshtresa për akuariume

Në këtë artikull ne ju tregojmë të gjitha karakteristikat dhe llojet e substratit të akuariumit. Mësoni më shumë se si të zgjidhni atë që ju përshtatet më së miri.

Mirëmbajtja e filtrit të akuariumit

Filtra akuariumi

Ne ju tregojmë një përzgjedhje të filtrave më të mirë për akuariumet e vitit 2022. Ne shpjegojmë të gjitha karakteristikat, mirëmbajtjen, etj. Hyni për të ditur më shumë.

Akuariume detare

Akuariume detare

Ne ju tregojmë të gjitha karakteristikat dhe kërkesat për të cilat kanë nevojë akuariumet detare dhe ju tregojmë modelet më të mira të vitit 2022.

akuariumi më i mirë

Akuariume

Po mendoni të blini një akuarium? Zbuloni modelet më të mira në udhëzuesin tonë të përditësuar të blerjes. Çfarë duhet të dini para se të blini një akuarium?

Kontrolluesi i rezervuarit të peshkut

Matës dixhitalë të pH

Në këtë postim ne ju tregojmë se cilët janë matësit më të mirë dixhital të pH. Hyni këtu për të zbuluar se çfarë duhet të kenë këto pajisje për të qenë cilësore.

Sonari më i mirë për peshkim

Sonari më i mirë për peshkim

Në këtë post ju tregojmë se cilat karakteristika duhet të ketë hidrolokatori më i mirë i peshkimit. Hyni këtu për të mësuar në lidhje me modelet e ndryshme.

Ndriçimi i akuariumit

Llambat më të mira të akuariumit

Ne ju tregojmë karakteristikat që duhet të ketë ndriçimi i një rezervuari peshku. Këtu mund të zgjidhni midis llambave më të mira të akuariumit

Rrotullat më të mira për peshkim

Rrotullat më të mira për peshkim

Në këtë artikull do të gjeni mbështjellësit më të mirë për peshkim dhe çfarë i duhet një mbështjell për të pasur cilësi të mirë. Mësoni rreth tij këtu.

Staurogyne Rubescens zakonisht rritet 5-6 centimetra

Bimë akuariumi

Këtu ju tregojmë disa nga bimët më të shquara për të gjitha llojet e akuariumeve dhe disa që janë më specifike për specie të caktuara.

Ushqim peshku

Ushqim peshku

Në këtë artikull ne ju tregojmë listën e ushqimit më të mirë të peshkut në varësi të llojit të peshkut dhe akuariumit që keni në shtëpi.

Shkopinjtë më të mirë të peshkimit

Shkopinjtë më të mirë të peshkimit

Hyni këtu për të ditur se çfarë duhet të ketë një shkop peshkimi. Ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni midis shufrave më të mira të peshkimit. Mos e humb atë!

Akuariumet më të mira

Akuariumet më të mira

Në këtë artikull ne ju ofrojmë një udhëzues blerjeje për akuariumet më të mira dhe një krahasim të disa prej modeleve më të njohura. Ejani tani!

Stilolapsa për peshk

Stilolapsa për peshk

Stilolapsat për peshqit janë shumë të dobishëm për zhvillimin e skuqjes jashtë akuariumit kryesor. Mësoni gjithçka rreth tyre këtu.

Biotop Amazon për speciet e vogla

Të gjithë peshqit më të vegjël se dhjetë centimetra janë specie të vogla. Ata janë shumë paqësorë dhe të përkryer të përballueshëm për të rikrijuar një biotop të vogël Amazonian.