Perawatan lauk teleskop

lauk teleskop

El lauk teleskop Mangrupikeun conto anu dibédakeun tanpa diragukeun ku na panon badag anu nempel kana gigir henteu asimétri sareng aranjeunna umumna hideung. Lauk ieu kagolong kulawarga Carasius auratus sareng dikenal ogé salaku lauk moor hideung. Mangrupikeun lauk anu henteu meryogikeun perawatan khusus pisan sareng populér pisan pikeun akuarium kusabab pikaresepeun.

Ieu mangrupakeun lauk tenang sareng damai sareng sana sana aya sababaraha jinis warna, sabab éta dilakukeun dina pembibitan tawanan anu maju pisan, sababaraha spésimén kualitas luhur ngagaduhan warna anu langkung sengit sanaos anu paling populér nyaéta hideung. Diantara sababaraha jinis anu béda sareng dikenal ogé nyaéta: lauk langit, panon gelembung, demekin, panon naga sareng sirah singa.

Nalika ngeunaan lauk cai tiis perawatan paling istiméwa anu ngagaduhan spésiés cai panas henteu diperyogikeun. Éta henteu ngagaduhan manaskeun pikeun ngajaga suhu tetep sareng suhu lingkungan anu henteu ngaleuwih ti 24ºC, aranjeunna hirup sampurna sanaos disarankeun yén henteu ngalaman parobahan suhu anu ujug-ujug sabab tiasa maot.

Éta lauk anu sensitipitas persis dina panon sareng aranjeunna rentan ka candak jamurMaka, pangropéa akuarium mangrupikeun hal anu paling penting pikeun ngajaga kaséhatan. Momenna katingali statis sareng tanpa vitalitas, éta kedah dititénan sabab panginten janten gering. Éta kedah diémutan yén nalika lauk ngala sareng janten langkung ageung, leungitna paningali janten parah.

Perkawis saringan akuarium éta moal tiasa kawasa pisan, kumargi lauk teleskop terbatas pisan dina ngojayna sareng akhirna tiasa nyeret sareng nyababkeun setrés. Éta ogé henteu disarankeun pikeun ngagaduhan elemen hiasan anu tiasa nyababkeun karuksakan, visi anu kawates anjeun tiasa ngajantenkeun anjeun nabrak aranjeunna.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gustavo cenahna

    Kumaha perhatikeun lauk akuarium teleskop jalu?