Baranahan lauk oviparous

baranahan lauk

La baranahan lauk Dina akuarium mangrupikeun fenomena anu henteu sadayana terang ngeunaan, utamina nalika nyayogikeun kaayaan anu dibutuhkeun pikeun kagorengan lahir tanpa kakurangan, maka pentingna ngagaduhan pangetahuan minimum, dina hal ieu dinaproduksi lauk oviparouss, nyaéta, bikang mangrupikeun anu ngaluarkeun endog sareng aranjeunna mangrupikeun spésiés cai tawar.

nu bikang oviparous aranjeunna tiasa ngendogkeun endogna dina sababaraha cara, nalika aranjeunna dirangsang ku jalu pikeun endog. Urang kedah ati-ati yén éta henteu didahar ku spésiés sanés atanapi bahkan ku sepuhna nyalira, pantes yén pamijahan lumangsung dina akuarium anu misah pikeun anu anom, sahingga nyingkahan endog didahar dugi ka pemijahan.


Pikeun nyegah aranjeunna didahar, dina akuarium anjeun kedah nempatkeun kelereng di tukang sahingga endogna bakal nyusup di antara liang ku cara anu sanés nyaéta nempatkeun jaring di tengah akuarium. Tangtuna ogé aya cara séjén pikeun baranahan sareng éta ngaliwatan gelembungDi dieu éta jalu anu ngadamel gelembung pikeun bikang kanggo neundeun endog. Éta kalolobaannana nyaéta sarang anu disimpen dina pepelakan, jenis réproduksi ieu mangrupikeun salah sahiji lauk béta.

Biasana kajadian yén aya spésiés anu ngabersihkeun situs sateuacan endogna, sareng bahkan saatos aranjeunna diteundeun aranjeunna mindahkeun éta, upami aranjeunna mendakan tempat anu langkung saé. Biasana lalaki sareng awéwé bakal ngajagaan aranjeunna sareng aranjeunna bakal nyerang lauk naon waé anu ngadeukeutan aranjeunna, ku sabab kitu éta langkung gampang pikeun mindahkeun pasangan ka akuarium pembibitan anu sok, dina sadaya kasus, biasana mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Kasus anu réana pisan panasaran lauk sareng inkubasi nyaéta sababaraha spésiés ngalakukeun na dina sungut. Aranjeunna disebut incubator sungut sabab tetep dugi ka ngagoreng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.