Karakteristik umum lauk Guppy

lauk-guppy

nu lauk guppy mangrupikeun anu paling umum sareng dipénta pikeun gaduh akuarium, anjeun aranjeunna masihan warna sareng henteu meryogikeun perawatan khusus pisanSugan éta sababna éta mangrupikeun salah sahiji spésiés anu kawéntar. Éta ogé ngagaduhan macem-macem spésimén, sanaos sadayana ciri anu hadé pikeun ngagaduhan sirip buntut anu khas khususna pikeun lalaki, sadayana mangrupikeun hasil modifikasi genetik ku ahli cai.

Guppy mangrupikeun spésimén cai tawarAranjeunna adaptasi sareng kaayaan cai, sanaos disarankeun naékkeun aranjeunna dina suhu antara 22 ° C sareng 28 ° C. PH cai kedahna rada basa, kisaran antara 6,5 ​​sareng 8 sareng anjeun peryogi saringan sareng oksigén.

Aranjeunna kagolong kana kulawarga petiole, dina grup cyprinodontiformes, Nami na disababkeun ku usaha ti Robert Robert Guppy, pikeun mindahkeun spésiés ieu ti buana Amérika ka Éropa, sanaos leres-leres dipanggihan sababaraha taun ka pengker ku urang Jérman.

Gampang terang saha waé lalaki sareng awéwé. Jalu langkung alit sareng menonjol sabab warnina langkung katingalinaSalajengna, organ séks, disebatna gonopod, tempatna di tukangeun lauk sareng menonjol pisan janten ciri sareng ciri anu ngabédakeun aranjeunna sareng bikang. Anu jalu ngahontal ukuran antara 3 sareng 6 séntiméter, sedengkeun awéwé tiasa ngahontal dalapan unit panjangna sareng nampilkeun warna anu langkung wijaksana sareng seragam.

El Lauk guppy sacara damai ku alam sahingga anjeun tiasa gaduh sakumpulan diantarana dina akuarium. Peryogi dicatet yén aranjeunna henteu cocog pisan sareng lauk daérah, sapertos Nanjak atanapi Betta, guppy biasana aktip pisan sareng tiasa janten spésiés anu langkung sepi. Sanaos ukuranana alit, anjeun kedah nyobian ulah langkung seueur teuing akuarium.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Shirley cenahna

    Kuring gaduh perhatian kuring gaduh guppy jalu sareng awéwé 3 glowo tetra sareng plati. Tétéla yén guppy jalu ngudag plati bakal normal éta