Inisiasi pikeun hobi akuarium

hobi akuarium

Nyaan teh hobi akuarium mangrupikeun cara ngartos kahirupan laut sareng lauk. Ngagaduhan akuarium di bumi sanés ngan ukur hobi, éta ogé tanggung jawab. Kasuksésan urang gumantung pisan kana waktos sareng perawatan anu urang anggo dina akuarium sareng pendudukna, lauk.

Hobi akuarium mangrupikeun élmu. Ogé hobi. Tapi sapertos kitu, anjeun kedah nuturkeun sareng diajar sababaraha léngkah pikeun ngawasa éta sareng ngahontal tujuan anu munggaran salaku inisiasi. Akuarium kedah dihias sareng kaayaan anu diperyogikeun supaya lauk hirup lengkep séhat sareng kami nyayogikeun perawatan anu saé.


Pikeun saha waé hobi anu ngamimitian di dunya ieu, anjeunna kedah tumut kana, mimitina, sakedik demi sakedik élmu tiasa kaala. Upami aya tumut kana akun kapasitas akuarium. Kusabab antukna lauk ngala sareng tiasa janten alit. Ogé henteu disarankeun pikeun overpopulate. Ukuran minimum bakal ukuran anu panjangna 60 cm sareng lébar 30 cm sareng jero. Salawasna tumut kana spésiés lauk pikeun kalebet.

Lokasi akuarium penting

Sakali akuarium parantos dipilih, lokasina penting. Upami éta a akuarium tina proporsi ageung urang moal tiasa mindahkeun éta terus. Disarankeun henteu nempatkeunana di tempat anu seueur sinar panonpoé sareng cahaya. Éta bakal nyababkeun ganggang lumampah. Éta ogé henteu cocog pikeun nempatkeunana dina tempat anu aya draf.

Éstu gaduh akuarium mah henteu ngalibatkeun seueur padamelan. Tapi upami perlu anu anjeun lokasi gampang diakses pikeun penanganan. Parobihan cai, umum pisan dina akuarium. Anjeun kedah gaduh colokan caket dieu pikeun nyambungkeun alatna.

Urang bakal nempatkeun akuarium dina a permukaan teguh sareng datar sahingga henteu ngagaduhan osilasi kasaimbangan sareng tiasa murag. Kitu ogé daérah anu tiasa ngabahayakeun stabilitasna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sofia Franco cenahna

    Halo!! Kuring nyobian ngarobih 2 lauk emas kuring tina tankna kana cai mancur anu badé didamel, tapi mimitina kuring hoyong nyiapkeun diri kuring terang yén perlu mésér kanggo nyiptakeun "ékosistem" anu mandiri. Kusabab lauk kuring ageung, (aranjeunna yuswa 6 taun sareng kuring) sareng ukuran langkung ti 25cm, kuring resep terang, naon lauk sanés anu tiasa aranjeunna hirup? Sareng naon anu kuring kedah adaptasi dina sumber pikeun nyiptakeun ékosistem na? Abdi parantos terang kumaha mésér saringan atanapi tutuwuhan laut.
    Kuring resep pisan kana pendapat anjeun sareng langkung-langkung nasihat anjeun dina proyék ieu.
    Hatur nuhun pisan!!
    atte: sofia

  2.   Yorman léon cenahna

    Wilujeng énjing! Naha disarankeun nganggo lampu biru dina akuarium? Hatur nuhun