Lauk Gourami Samurai

Lauk Gourami Samurai

Nalika urang mutuskeun gaduh lauk dina akuarium urang, penting urang tumut kana hiasanna tapi ogé lauk anu badé di imah di dinya.

Kawin lauk Betta

Kumaha mate lauk Betta sareng kaayaan naon anu kedah akuarium pikeun sadayana janten lancar?