Manaskeun akuarium

Salah sahiji unsur anu teu tiasa leungit dina akuarium lauk tropis nyaéta a manaskeun akuarium. Hatur nuhun kana unsur ieu, suhu anu diperyogikeun tiasa kahontal di mana lauk tiasa ngembangkeun dina kaayaan anu saé. Lauk tropis peryogi suhu anu langkung luhur tibatan lauk tina cai anu langkung tiis. Kieu carana urang ngahontal yén aranjeunna tiasa ngagaduhan suhu awak nyalira numutkeun cai di lingkungan. Nanging, aya rébuan pamanas akuarium. Maka, kami bade ngabantosan anjeun milih manaskeun akuarium pangsaéna anu cocog sareng anjeun sareng kaayaan anjeun.

Dina tulisan ieu kami bade nyaritakeun mana anu pangéngéna akuarium anu pangsaéna sareng naon ciri anu kedah dipiboga sahingga ngagaduhan kualitas anu alus sareng harga anu saé.

Élder Akuarium Pangsaéna

Urang badé milari salah sahiji modél anu hadé anu aya hubunganana sareng kualitas sareng harga pikeun ningali modél mana anu paling cocog sareng kabutuhan urang.

BPS (R) Heater beuleum

Teu aya produk anu kapendak.

Jenis manaskeun akuarium ieu ngagaduhan kakuatan 150W. Éta lengkep beuleum sareng didamel pikeun akuarium tina sababaraha ukuran. Éta aman pisan pikeun akuarium cai tawar sareng cai asin éta. Ngawengku dua cangkir sedot pikeun ngagampangkeun dirakit. Éta dianggo dina kisaran suhu antara 20 sareng 34 derajat, pikeun cocog sareng sadaya spésiés lauk tropis. klik Teu aya produk anu kapendak. upami anjeun hoyong mésér modél ieu.

Sera 8720 Normalna Manaskeun 100 W

Modél ieu didamel tina gelas quartz sareng dijual. Éta ngagaduhan rarancang anu cukup pondok, janten éta moal nyandak rohangan dina akuarium. Mibanda kaamanan anu hadé sareng pelindung tahan panas. Éta nyayogikeun cai tawar boh cai laut. klik di dieu pikeun ngamangpaatkeun panawaran sareng mésér éta dina harga anu saé.

Pemanas Akuarium Hygger

Teu aya produk anu kapendak.

Produk ieu ngagaduhan rod pemanasan anu ngabantosan ngatur suhu. Éta ngagaduhan kontrol suhu pikeun terang nilaina sepanjang waktos. Urang tiasa ngendalikeun suhu sareng ngarobih tina 16 dugi 32 darajat, Janten urang tiasa nutupan sababaraha spésiés lauk tropis. Éta ngalayanan akuarium cai tawar sareng cai asin sareng ngadukung jilid 115 dugi 450 liter.

Pintonan dimana hawa na tiasa dibaca nyaéta LED biru digital. Nalika suhu cai ngahontal nilai suhu anu diatur, lampu janten héjo sareng pamanasna lirén damel. Upami suhu turun deui, manaskeun bakalan tiasa disetél deui. Éta rada aman kumargi éta ngagaduhan sistem kaamanan kalayan mémori pareum-daya sareng fungsi pelindung ngalawan overtemperature. Upami aya kagagalan listrik sareng suhu na ngahontal 36 derajat, catu daya otomatis pareum sareng ngeureunkeun pemanasan. Anjeun tiasa pencét Teu aya produk anu kapendak. mésér produk ieu.

JBL manaskeun Control

Éta mangrupikeun manaskeun akuarium kalayan kontrol suhu optimal pikeun anu tank lauk kalayan ukuran antara 10 sareng 50 liter. Kusabab éta khusus pikeun bak lauk leutik, gampang dipasang. Anjeun tiasa milih suhu dina tempat dial sareng masangkeunana kalayan gampang hatur nuhun kana kit panel sedot dina jero akuarium. Kisaran suhu tempat damelna antara 20 sareng 34 derajat. Éta didamel tina kristal quartz tahan sareng ngagaduhan sistem shut-off otomatis. Upami anjeun hoyong mésér produk ieu, pencét di dieu.

Tetra HT Otomatis manaskeun HT 50

Teu aya produk anu kapendak.

Modél ieu ngagaduhan tombol anu dianggo pikeun ngatur suhuna sareng pikeun milih cai. Dianggo dina interval 19 dugi 31 derajat. Éta gaduh reliabiliti sareng kaamanan anu saé kumargi éta ngagaduhan tabung gelas anu kandel sareng tahan ka pangaruh. Éta ngagaduhan pilot anu ngabantosan urang ningali sabaraha lami éta ngajalankeun sareng motong upami suhu cai parantos ngahontal suhu anu diprogram. Anjeun tiasa mésér modél ieu ku ngaklik Teu aya produk anu kapendak..

Naon pikeun manaskeun akuarium?

Pamanas akuarium mangrupikeun unsur anu ngabantosan saluyukeun suhu kana kabutuhan lauk tropis. Lauk ieu getihna tiis sareng peryogi suhu sakitar anu langkung luhur. Maka, perlu aya manaskeun akuarium pikeun nyaluyukeun suhu anu diperyogikeun ku lauk ieu. Suhu cai dina akuarium tiasa bénten-bénten dina kaayaan anu béda. Kalayan pamanas akuarium ieu urang tiasa program suhu anu dina cai na kedah tetep. Hatur nuhun kana ieu, kami moal nyababkeun kaayaan setrés kana lauk anu nyababkeun sababaraha jinis panyakit anu teu dihoyongkeun.

Jinis pamanas akuarium

Aya sababaraha jinis manaskeun akuarium gumantung kana sababaraha ciri.

Élmu akuarium internal

Éta mangrupikeun anu disimpen dina jero akuarium sareng didamel tina gelas. Aranjeunna gaduh résistansi di jero sareng éta anu ngajantenkeun suhu cai naék. Aranjeunna gaduh termostat internal dipasang pikeun ngamimitian atanapi ngeureunkeunana.

Pamanas clamp

Éta mangrupikeun anu didamel tina gelas. Fitur istiméwa na nyaéta luhurna kedah aya diluhur cai. Aranjeunna henteu tiasa teleb total. Popularitasna disababkeun ku harga anu murah.

Pamanas tilelep

Éta anu tiasa dilelepkeun handapeun cai sareng anu paling dianggo. Hatur nuhun kana kanyataan yén aranjeunna tiasa sadayana beuleum, éta ngabantosan urang pikeun langkung milih tempat anu urang badé nempatkeunana. Aranjeunna rada aman sareng henteu fleksibel nalika dianggo.

Éksternal atanapi filter pamanas

Éta mangrupikeun anu ditempatkeun di luar akuarium dina saringan ku cara ngabantosan dina prosés nyaring. Kukituna, cai ngahontal suhu anu pas nalika disaring deui.

Kawat manaskeun atanapi manaskeun handap

Éta anu dipaké pikeun akuarium na bisa jadi leuwih nguntungkeun pikeun jalma anu tutuwuhan nyata. Sanaos aranjeunna ngagaduhan majelis anu langkung susah payu henteu aya jinis alat anu katingali. Ieu bakal ngabantosan éstétika tina bak lauk. Aya anu nganggap éta pilihan anu pangsaéna, tapi anjeun kedah gaduh pangalaman dina akuarium.

Kumaha carana milih manaskeun akuarium

Kusabab aya seueur modél manaskeun akuarium, anjeun kedah milih sababaraha fitur penting. Salah sahiji aspek anu penting nyaéta ukuran akuarium anjeun. Unggal manaskeun didesain pikeun ningkatkeun suhu sajumlah liter cai. Anjeun kedah milih ukuran akuarium kalayan saé pisan supados tiasa milih modél manaskeun. Ide na nyaéta suhu cai kedah naék lalaunan. Upami urang milih manaskeun anu ageung teuing, éta bakal panas cai teuing gancang sareng ngarusak lauk.

Trik pikeun nangtoskeun anu paling pas nyaéta gaul 1 watt kakuatan pikeun tiap liter volume bak.

Dimana nempatkeun manaskeun dina akuarium

Tempat anu paling sering nempatkeunana nyaéta kieu:

  • Deukeut saring cai.
  • Éta tiasa ditempatkeun sacara horisontal caket outlet saringan.
  • Disarankeun ngagunakeun aerator handapeun manaskeun cai. Ieu ngabantosan nyorong cai tiis dina akuarium ti handap dugi ka luhur.

Dupi anjeun nempatkeun manaskeun dina akuarium cai tiis?

Upami anjeun kaayaan lauk cai tiis teu kedah nyocogkeun manaskeun. Anjeun kedah ngajaga lauk tina ibun, utamina upami urang di kolam di luar.

Mudah-mudahan ku inpormasi ieu anjeun tiasa langkung terang ngeunaan manaskeun akuarium.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.