Naon anu kedah dilakukeun upami caina mendung

Cai mendung dina akuarium

Tiasa waé anjeun gugah hiji dinten sareng anjeun ningali cai anéh. Dina waktos-waktos ieu anjeun heran naon anu tiasa kajantenan sahingga cai sapertos kitu upami anjeun henteu ngalakukeun anu béda dina dinten ka dinten anjeun atanapi lauk. Seringna ieu tiasa hasil tina kagagalan pompa hawa akuarium, naha éta kotor teuing, atanapi éta mimiti gagal (anu tiasa kajantenan).

Pikeun hiji alesan atanapi alesan anu sanés, solusi anu munggaran anu tiasa urang candak dina kaayaan ieu nyaéta kosong, sanés ruang akuarium, tapi dua suku, pikeun ngaganti cai mendung ku cai anu saé. Kuring mamatahan anjeun nyandak kasempetan pikeun ngabersihan handapeunna ku ngaleupaskeun cai tina handapeun, nyaéta, saolah-olah anjeun ngagentos beberesih gancang.

Lengkah saterusna nyaéta nyandak saringan sareng pompa pikeun ngabersihkeunana ogé. Bisa jadi saringan éta ogé kotor sareng éta sababna sagalana janten mendung. Nanging, upami pompana ngagaduhan ganggang atanapi produk dina tabung jero maka kuring tiasa nyebatkeun yén langkung saé pisan pikeun kosongkeun akuarium éta.

Kanyataan gaduh awak asing dina tabung pompa ngajantenkeun kami nyangka yén aya ganggang di jero kompartemen dimana saringan sareng pompa disimpen na, saatos dua atanapi tilu dinten, urang bakal balik deui sareng cai mendung.

Sakali sadaya cai parantos diganti, disarankeun pikeun nambihan produk anti ganggang pikeun nyegah pembentukanna ogé produk pikeun ngaleungitkeun klorin tina cai sareng ogé nyiptakeun baktéri di jerona.

Di toko ingon-ingon ogé ngajual a producto naon anu tiasa dialungkeun pikeun netelakeun cai. Kuring parantos nyobian sareng henteu masihan kuring seueur hasilna tapi anjeun tiasa nyobian nyalira. Aranjeunna biasana gaduh 24 jam pikeun ngajalankeun pinuh tiasa ngulang saatos jam-jam éta kadua kalina sateuacan nyarankeun anjeun ngosongkeun akuarium.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.