Ngojay panyakit kandung kemih

ngojay-kandung kemih

La ngojay kandung kemih Mangrupikeun organ mémbran dina bentuk kantung, ayana di luhur kalolobaan organ internal. Éta pinuh ku oksigén, nitrogén sareng karbon dioksida sareng fungsina anu utami nyaéta régulasi kapal laut.

Kandung kemih ngojay dihubungkeun sareng kerongkongan ngalangkungan saluran pneumosistik. Saluran ieu ngamungkinkeun penyesuaian tambahan pikeun apung-apungan lauk, ku cara ngamungkinkeun gas kabur tina kandung kemih kana kerongkongan upami diperlukeun.


Ngojay panyakit kandung kemih disababkeun ku inféksi anu ngajantenkeun mustahil pikeun lauk ngalaksanakeun fungsi anu biasana. Éta tiasa janten virus, anu ngagaduhan tamba atanapi baktéri, éta kedah diubaran ku pangobatan.

Gejala

Urang tiasa nyarios yén lauk na téh gering nalika mustahil pikeun ngajaga nangtung sareng tetep tetep aya kénéh di handapeun akuarium. Eureun dahar. Lauk henteu ngendalikeun awakna sareng lemes. Gejala sanés anu anjeun gering nalika sirip buntut dibalikkeun atanapi diturunkeun. Kusabab lauk lengkep teu tiasa ngojay sareng ti dinya tilelep.

Éta dihasilkeun kusabab Nalika lauk nyerep cai, éta ngalegaan sistem pencernaanna. Éta nutup saluran na nalika éta nalika nutup, kaluarna gas tina kandung kemih kaganggu. Kandung kemih tiasa tetep pinuh ku hawa sareng henteu kempot. Ti dinya lauk ngambang sareng murag ka handapeun.

Para ngubaran panyakit anjeun kedah naékkeun suhu cai akuarium. Suhu anu handap tiasa ngalambatkeun pencernaan sareng ngakibatkeun kabebeng. Sedengkeun lauk dina ngubaran, suhu cai kedah dijaga antara 21 sareng 26 ° C pikeun ngabantosan pencernaan anu langkung gancang.

Disarankeun ogé ngantep lauk gancang tilu dinten. Janten sakabeh awak anjeun bakal balik deui kana kaayaan alamna. Kusabab kandung kemih ngojay ogé disababkeun ku masalah dahar.

Upami panyakitna tetep, éta kedah diubaran ku pangobatan atanapi antibiotik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jordi cenahna

    Lauk yuppy, henteu tuang, sok di tukang kuring nyobian nganggo Multicure, 100ml,
    Abdi ngahatur nuhun upami kuring ngagaduhan solusi naon, Kulawarga dina pasisian asa. Lima taun sareng urang.
    hatur nuhun