Pitunjuk pikeun ngala lauk koi

Pitunjuk pikeun ngala lauk koi

Aya sababaraha pedoman anu kedah anjeun émut iraha ngala lauk koi. Éta mangrupikeun a especie anu dina pantun, éta mangrupikeun salah sahiji karesep pikeun kebon, khususna di jero Spanyol. Anjeun tiasa ngagedékeun upami anjeun ngagaduhan kolam, margi di tempat éta aranjeunna tumuh sareng berkembang kalayan sampurna. Émut yén éta mangrupikeun lauk anu asalna ti Jepang, éta mangrupikeun salah sahiji anu paling éndah.

Éta dicirikeun ku ngagaduhan nada beureum sareng bodas anu keuna pisan anu pikaresepeun ku panon. Pikeun urang Jepang mangrupikeun salah sahiji spésiés anu paling bergengsi anu tiasa dipimilik, ngagaduhan kolam anu pinuh ku lauk ieu mangrupikeun simbol kakawasaan sareng kahirupan ékonomi anu saé.

Diantara kaunggulan anu dipiboga nyaéta resistansi sareng cara adaptasi kana suhu luhur atanapi suhu handap, sanaos tiasa salamet dina kadua kaayaan disarankeun yén cai henteu ngagaduhan suhu anu langkung handap tina 18 derajat.

Diét kedah ati-ati pisan, mastikeun yén éta nampi sadayana nutrisi. Anjeun tiasa mésér tuangeun di toko khusus. Pencernaan na langkung laun sareng langkung sesah nalika cuacana tiis, naha éta peryogi tuang anu disiapkeun khusus pikeun spésiés na. Dina usum salju jatah sareng frékuénsi mana éta tuangeun kedah dikirangan.

Kami anggap penting yén lauk koi ngagaduhan seueur rohangan, sahenteuna ngabutuhkeun kolam 130 liter, upami anjeun badé gaduh sababaraha spésimén anjeun kedah ngaevaluasi ukuranana pikeun nyegah silih tabrakan, aranjeunna pikaresepeun gerak sacara bébas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Carlos Cadavid cenahna

    Halo Maria…. judul halaman anjeun pikaresepeun pisan: «pedoman pikeun ngala lauk Koi», kuring ngamimitian dina topik ieu sareng narik perhatian kuring, kuring ngagaduhan kolam 3 méter kubik, 5 lauk koi sareng 7 lauk mas …… Abdi ngagaduhan masalah ngajaga tetep bersih sanaos robih cai unggal minggu, saring 3000 liter / jam ……. Naon anu anjeun nyarankeun ... Hatur nuhun