Panasaran ku lauk Betta atanapi lauk bajoang Siam

Lauk Betta

nu lauk betta atanapi bajoang siam Éta mangrupikeun spesimen anu dikenal pikeun paméranana sareng khususna pikeun agrésipitas kana lauk sanés, anu pangropéa sareng perawatanna khusus pisan tapi aranjeunna henteu lirén ngagaduhan pengikut anu gairah ngeunaan kahirupan lauk mulia ieu.

Aturan munggaran anu kedah diémutan nyaéta pernah nempatkeun dua lauk Betta jalu ngahiji dina akuarium anu sami, aranjeunna tiasa ngamimitian gelut berdarah dugi ka ngan aya hiji deui sabab anu aranjeunna minat nyaéta nyirian rohangan nyalira. Éta tiasa hirup sareng spésiés sanés salami henteu warna-warni atanapi pamer sareng tangtosna agrésif sapertos aranjeunna.


Awéwé tiasa hirup babarengan tapi langkung saé dina hiji kelompokNempatkeun dua bikang Betta ngan ukur hartosna yén salah sahiji diantarana nangtung salaku anu dominan sareng aranjeunna panginten ngagaduhan masalah, sabab dipandu ku hirarki. Aranjeunna biasana langkung alit tibatan lalaki sareng henteu ngagaduhan siripna anu indah.

Lauk Betta mangrupikeun spésimen anu upami leres-leres dirawat tiasa resep pisan kana kaulinan cai na. Aranjeunna panasaran pisan sareng umumna mikawanoh anu ngurus. Upami anjeun ngadeukeutan ka gelas akuarium sareng aranjeunna merhatoskeun ayana anjeun, sareng anjeun nunda ramo kana gelas sareng mindahkeunana sacara anteng, aranjeunna bakal nuturkeun.

Pikeun lauk aya dina habitat anu cocog, akuarium minimum kedah 38 liter, anu kedah ngandung sababaraha tempat panyumput upami aya langkung ti hiji bikang. Anjeun peryogi sistem nyaring sareng sénsitip pisan kana parobihan suhu, éta kedah teras-terasan ayun antara 24 sareng 30º C.

El Siam bajoang upami anjeunna bahagia anjeunna bakal ngawangun sarang gelembung. Kusabab kitu, habitat na anu pangsaéna nyaéta ngagaduhan rohangan sareng seueur elemen sareng struktur dina akuarium sapertos tutuwuhan, batu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.