Tutuwuhan ngambang pikeun akuarium

Tutuwuhan ngambang

nu pepelakan ngambang, sajaba ti hiasan di jero akuarium, aranjeunna ogé tiasa nyayogikeun tuangeun pikeun sababaraha spésiés lauk ogé fungsi karaharjaan lauk anu sanés. Éta ogé nyayogikeun kaséhatan anu saé pikeun lauk sabab ieu nyaéta jawab pikeun nyéwa nitrat ngabahayakeun pisan pikeun pangeusi akuarium. Éta gampang pisan dijaga sareng aya sababaraha jinis anu tiasa anjeun pilih.

La azolla atanapi pakis ngambang éta panasaran pisan pikeun kaistimewaanana. Warna pepelakan gumantung kana jumlah anu anjeun tampi. Upami azolla aya dina tempat teduh, éta condong héjo sareng nalika kakeunaan sinar panonpoé tiasa janten warna beureum anu jero. Éta sampurna pikeun ngajaga ganggang dina akuarium nalika ngahalangan.


El lumut jawa Éta tutuwuhan akuarium tanpa akar anu nempel kana batu anu henteu rata sareng permukaan kasar sanés dina akuarium. Henteu peryogi seueur sinar panonpoé sabab naék kalayan suhu antara 16 dugi 26 derajat celcius sahingga janten pepelakan anu ngambang idéal pikeun bak atanapi akuarium ageung. Aranjeunna biasana dianjurkeun khususna nalika anjeun ngagaduhan anu ngora sabab éta salaku panyalindungan.

El lumut foninalis Mirip pisan sareng lumut Java, sanaos béda dina warna héjo jero anu khas. Éta ngagaduhan daun alit sapanjang batang na tumuh alus dina surem, cahaya caang. Beda sareng kaseueuran pepelakan akuarium anu ngambang, lumut ieu langkung saé upami cai na rada asam sareng tiasa sabar tingkat pH dugi ka 8.

La tutuwuhan riccia éta saé pilihan hiasan sabab kontras ogé sareng kaseueuran pepelakan sanés dina akuarium, mangrupikeun héjo héjo. Garisan halus tina riccia campuran pikeun ngawangun jisim ageung anu tiasa ngambang dina cai atanapi dihijikeun sareng benda anu sesah dina akuarium, dimana éta bakal dibungkus. Peryogi seueur sinar panonpoé pikeun hirup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.