Tim redaksi

Tina lauk mangrupikeun halaman wéb anu kagolong kana Internét AB, khusus kana sababaraha jinis lauk anu aya ogé perawatan anu diperyogikeun. Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngurusna kalayan leres, kami bakal ngajarkeun kumaha cara ngalakukeun éta supaya anjeun tiasa ngaraoskeun akuarium sapertos anu saacanna. Naha anjeun bakal sono?

Tim éditorial De Peces diwangun ku tim peminat lauk anu sajati, anu bakal salawasna nawiskeun naséhat anu pangsaéna supaya anjeun tiasa ngurus anu pangsaéna. Upami anjeun resep damel sareng kami, lengkepan formulir ieu sareng kami bakal kontak sareng anjeun.

Penerbit

  • Portillo Jérman

    Diajar élmu lingkungan masihan kuring pandangan anu béda pikeun sato sareng perawatanana. Kuring salah sahiji jalma anu nganggap yén lauk tiasa dijaga ingon ingon-ingon, salami éta dipasihan jaga-jaga supados kaayaan hirupna sami sareng ékosistem alamna, tapi tanpa cacat anu aranjeunna kedah salamet sareng milari tuangeun. Dunya lauk pikaresepeun sareng ku kuring anjeun bakal tiasa mendakan sadayana ngeunaan éta.

Tilas éditor

  • Viviana Saldarriaga

    Abdi Kolombia, kakasih sato sacara umum sareng lauk khususna. Abdi resep terang macem-macem jinisna, sareng diajar ngurus éta saageung mungkin sareng kuring terang supados tetep séhat sareng bahagia, sabab lauk, sanaos alit, kedah dijaga tetep alus.

  • acuk sanchez

    Lauk mangrupikeun mahluk anu saé ku anjeun tiasa ningali dunya tina sudut pandang anu sanés dugi ka titik diajar seueur paripolahna. Dunya sato sapertos anu narik sapertos dunya manusa sareng seueur diantarana masihan anjeun cinta, sosobatan, kasatiaan sareng di luhur sadayana aranjeunna ngajarkeun yén salami sababaraha waktos aranjeunna tiasa narik napas anjeun. Nanging, urang kedah henteu mopohokeun lauk sareng tingkah polahna, éta sababna kuring aya di dieu, siap ngabagi dunya anu saé ieu. Naha anjeun daptar?

  • Carlos Garrido

    Gairah ngeunaan alam sareng dunya sato, kuring resep diajar sareng nyaritakeun hal-hal anyar ngeunaan lauk, sato anu tiasa sesah, tapi ogé ramah. Sareng upami anjeun terang kumaha ngubaranana, lauk anjeun pasti bakal hirup saé.

  • Ildefonso Gomez

    Abdi parantos resep pisan ka lauk. Naha panas atanapi tiis, amis atanapi asin, aranjeunna sadayana ngagaduhan ciri sareng cara mahluk anu kuring pikaresepeun. Ngawartosan sadayana anu kuring terang ngeunaan lauk mangrupikeun hal anu kuring resep pisan.

  • Natalia Cherry

    Abdi resep snorkel sareng ngojay di laut nalika teu aya ubur-ubur. Diantara pangeusi laut karesep kuring nyaéta hiu, aranjeunna lucu pisan! Sareng aranjeunna maéhan langkung saé jalma tibatan kalapa!

  • Maria

    Kuring resep nyerat ngeunaan sasatoan sareng panasaran pisan ngeunaan dunya lauk, anu nyababkeun kuring nalungtik sareng hoyong ngabagi elmu ngeunaan éta.

  • Encarni

    Kuring lahir di 1981 sareng kuring resep ka sato, utamina lauk. Abdi resep terang sadayana tentang aranjeunna, henteu ngan ukur kumaha aranjeunna ngurus diri, tapi ogé kumaha perilakuana contona. Aranjeunna panasaran pisan, sareng kalayan sakedik perawatan aranjeunna tiasa leres-leres bahagia.