Asalna lauk tropis?

lauk tropis

paling lauk tropis anu paling khas sareng terkenal tina akuariumna asalna ti pusat ékspor, sareng langkung khusus ti kebon Asia sapertos Singapura. Lauk populér sapertos diskus sareng skalar, beberesih handapeun sareng tuang alga, sareng anu sanésna. Sanaos éta ogé éksportir lauk anu henteu baranahan dina kurungan, sapertos lauk badut, sareng sagala rupa lauk cai asin.

Lauk sapertos kafio sareng koi, lauk mas khas, ogé janten pusat produksi salah sahiji lauk anu kawéntar: neon tetra, asalna ti Hong Kong. Ti Thailand asalna lauk anu kawéntar sapertos, Siam tarung, sareng ti Bangkok kami tiasa nyorot baranahan lauk anu hargana réana baranahan dina kurungan.


Sanaon éta ogé kedah disebatkeun yén sababaraha nagara Asia dikenal di ngalakukeun klon warna diwangun ku ngawarnaan jijieunan sagala rupa spésiés. Ti Sri Lanka kami tiasa nyorot lauk skalar sareng sagala rupa turunan lauk guppy.

Ti Florida salah sahiji spésiés anu paling dikenal sareng paling dipikasieun baranahan sapertos aranjeunna disk, atanapi skalar, oscar, sababaraha kulawarga lauk urang Afrika, anu ogé pikeun hobi na ngayakeun pasanggiri penting antara peternak sareng aquarist anu tujuanna pikeun ngadalikeun anu langkung saé sareng ngarahkeun pamilih spésiés.

Éropa sanés salah sahiji éksportir ageung, kumargi iklimna henteu cocog pisan pikeun baranahan spésiés tropis, sanaos ti Polandia, Slowakia, spésiés Rusia diréproduksi dina kurungan, sapertos cakram sareng skalar ogé spésiés Afrika sering baranahan kalayan téhnik hormonal.

Kusabab kitu, tiasa ditétélakeun yén 90% lauk anu urang mendakan di pasar sareng anu ngahontal akuarium urang asalna tina pembibitan tawanan. Ieu kaunggulan anu hadé pikeun hobi akuarium, ti saprak, lauk ieu tiasa dipendakan sapanjang taun ku harga anu langkung terjangkau sareng kirang sesah adaptasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.