Iwak sing bahaya bakal punah

Iwak sing mbebayani kepunahan (II)

Kita bakal terus ngomong babagan macem-macem spesies sing wis bahaya punah, kita bakal ngomong babagan lele raksasa, hiu putih lan salmon Chinook.