Perawatan iwak teleskop

iwak teleskop

El iwak teleskop Iki minangka spesimen sing dibedakake tanpa mangu-mangu mripat gedhe sing nemplek ing sisih asimetris lan umume ireng. Iwak iki kalebu kulawarga Caraius auratus lan uga dikenal minangka iwak moor ireng. Iki minangka iwak sing ora mbutuhake perawatan sing istimewa lan misuwur banget kanggo akuarium amarga daya tarik.

Punika a iwak kalem lan tentrem lan sanajan ana macem-macem warna, amarga kena panangkaran panangkaran sing berkembang banget, sawetara spesimen kualitas dhuwur duwe warna sing luwih kuat sanajan sing paling populer yaiku ireng. Antarane macem-macem jinis lan uga dikenal yaiku: iwak langit, mata gelembung, demekin, mripat naga lan endhas singa.

Nalika nerangake iwak banyu adhem perawatan sing paling spesial kanggo spesies banyu panas ora dibutuhake. Ora duwe pemanas supaya suhu tetep stabil kanthi suhu sekitar sing ora ngluwihi 24ºC, urip kanthi sampurna sanajan disaranake ora ngalami perubahan suhu sing ndadak amarga bisa mati.

Yaiku iwak sing sensitivitas pas ing mripat lan rentan kanggo nyekel jamurMula, njaga akuarium minangka sing paling penting supaya sehat. Wayahe katon statis lan tanpa vitalitas, kudu diamati amarga bisa uga lara. Perlu dielingi manawa iwak tuwuh lan saya gedhe, ilang saka sesanti saya akut.

Babagan saringan akuarium ora bisa kuat banget, amarga iwak teleskop winates banget nalika nglangi lan bisa diseret lan nyebabake stres. Sampeyan uga ora luwih becik duwe elemen dekorasi sing bisa nyebabake kerusakan, visi sampeyan sing sithik bisa nggawe sampeyan tabrakan.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo ngandika

    Kepiye carane ngelingi iwak akuarium teleskop lanang?