Akuarium cilik

Ana macem-macem jinis akuarium sing digunakake kanggo nyedhiyakake iwak sing luwih gedhe utawa kurang. Dina iki kita ngomong babagan akuarium cilik. Akuarium iki dirancang kanggo kabeh wong sing pengin duwe sawetara iwak minangka ingon-ingon utawa duwe papan cilik ing omah. Sanajan akuarium ukurane luwih cilik, sampeyan kudu ngerti kabeh ciri sing dibutuhake kanggo operasi sing bener saka paramèter akuarium lan kabutuhan iwak.

Mula, ing artikel iki, kita bakal ngandhani endi akuarium cilik sing paling apik sing bisa disesuaikan karo macem-macem kahanan.

Akuarium cilik sing paling apik

Bangsawan - Akuarium Kaca kanthi Lampu Cover lan LED

Akuarium iki duwe sistem filter ekologis. Filter iki dilebokake ing sisih ndhuwur lan bisa nyaring kabeh impurities sing luwih cilik kanggo nambah kualitas banyu. Filter digawe saka katun efisiensi tinggi. Kanggo ngirit tagihan listrik lan ningkatake kualitas lingkungan, duwe katerangan LED biru lan putih voltase kurang. Thanks kanggo iki, kita bisa ngirit energi lan nglindhungi lingkungan akuarium.

Pompa saringan bocor wiwit mompa nganti 250 liter saben jam. Volume total akuarium mung 14 liter. Rencanane duwe iwak sithik lan sithik. Gelas kasebut nyedhiyakake dhaptar panorama kabeh tank kanggo hiasan sing ditambahake. klik Kene supaya bisa entuk akuarium cilik iki.

DADYPET Fishbowl

Ora ditemokake produk

Tangki iwak cilik iki dibangun kanthi bahan berkualitas banget. Bahane tahan akrilik meh kabeh pengaruh lan duwe desain elegan. Fitur lampu LED biru lan putih voltase kurang kanggo ngirit energi. Jeneng iki kanggo menehi urip ing lingkungan akuatik lan ningkatake mutu iwak. Akuarium cilik sing gampang dipasang lan dijaga. Wis desain sing apik banget kanggo ngapikake dekorasi omah.

Nduwe kit sing dilengkapi pompa udan tenaga 3.5W lan lampu dhukungan suket banyu 6 * 4.5W. Cocog banget yen nduwe iwak tropis, iwak emas utawa iwak betta. Yen sampeyan klik Ora ditemokake produk sampeyan bisa tuku model iki.

Kit Akuarium Marina kanthi Lampu LED 5G

Akuarium merek Marina cukup apik amarga dibangun nganggo kaca lan saringan kanthi sistem pangowahan kartrid cepet sing nggawe pangopènan dadi luwih nyaman lan layar sing elegan lan kompak. Sistem penerangane kalebu jinis LED lan awet terus. Kauntungan saka lampu iki yaiku Nduwe pengaruh alami kanggo nggawe iwak kepenak. Mbantu simulasi kahanan alam. Nduwe jaring sing digawe saka bolong sing apik kanggo nglindhungi sirip iwak. Sampeyan bisa klik Kene kanggo tuku akuarium cilik iki.

ICA KNA20 Nano AquaLED Crystal 20

Model akuarium iki uga ukurane cilik. Kapasitas maksimal 20 L Dikira duwe sawetara spesies iwak. Wis cahya LED sing dirancang kanggo ngirit cahya sing gedhe. Nggawa kit sing kalebu saringan ngisor, layar terintegrasi, lampu LED kanggo nyelehake lampu lan sawetara panganan iwak. Nduwe pandhuan akuarium kanthi kabeh instruksi kanggo nggampangake instalasi lan pangopènan. klik Kene kanggo tuku model iki.

Fluval Flex Aquarium Kit

Sale Flex Flex Kit ...
Flex Flex Kit ...
Ora ana review

Model jinis akuarium iki kontemporer kanthi gaya. Nduwe ngarep sudhut mlengkung sing nggawe khas kanggo model liyane. Nduwe filter 3-tahap lan kontrol jarak jauh sing cukup kuat Bisa liwat infrared. Thanks kanggo remot kontrol iki, kita bisa milih macem-macem warna lan efek khusus kanggo nambah dekorasi akuarium iki. Kita bisa beda-beda ing antarane macem-macem warna, kayata abang, ijo, biru lan putih. Sampeyan bisa ngatur akuarium iki miturut warna ing ruangan liyane. Yen sampeyan klik Kene sampeyan bisa tuku model iki.

Dimensi apa sing kudu akuarium cilik?

Tangki iwak cilik

Ukuran akuarium cilik bisa beda-beda gumantung karo fungsi sing bakal diwenehake. Yen sing dikarepake yaiku tangki iwak kanggo kantor ing ruangan cilik, akuarium kanthi kapasitas 7 liter bakal cukup. Luwih saka dimensi akuarium, ukuran akuarium biasane dipilih kanggo kapasitas lan volume. Akuarium cilik biasane duwe kapasitas antara 7 lan 30 liter, sing paling misuwur yaiku 20 liter.

Sing cilik luwih gampang mlebu jagad akuarium utawa yen sampeyan pengin menehi hadiah kanggo para bocah cilik. Kabeh bakal gumantung saka panggunaan sing bakal diwenehake lan jumlah iwak sing pengin diwenehake. Akuarium cilik minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin miwiti ing jagad iki.

Apa sing kudu ana akuarium cilik sing lengkap

akuarium cilik kanggo dekorasi

Sanajan akuarium mung sithik, meh kabeh aksesoris sing ana ing akuarium luwih gedhe. Sing pertama duwe substrat kanggo nyipta iwak. Banyu kasebut kudu berkualitas lan kudu ana sistem penyaringan. Lampu iku penting gumantung karo jinis iwak sing ana. Akuarium cilik butuh tugas perawatan kaya sing gedhe. Sampeyan kudu njaga banyu ing kondisi sing apik lan oksigen sing apik.

Sampeyan bisa uga duwe oksigator akuarium.

Pira wae iwak sing kudu dilebokake ing akuarium cilik? Apa cita-cita?

Ana aturan sing misuwur yaiku cm saka saben liter banyu. Aturan iki ngandhani yen gumantung karo apa sing diukur saben iwak, sampeyan butuh banyu x sak liter. Aturan iki ora efektif banget amarga gumantung karo faktor liyane kayata anané papan ndhelik, tanduran akuatik lan ukuran akuarium. Ora kabeh akuarium cilik ukurane padha. Sampeyan uga kudu mikir jinis iwak lan spesies kasebut (sawetara iwak luwih dhaerah tinimbang liyane). Mula, ora bisa diarani tokoh tartamtu. Saben kasus kudu ditliti.

Cara dekorasi akuarium cilik

Dekorasi tangki iwak cilik

Kanggo dekorasi akuarium sampeyan kudu eling yen kurang luwih. Aku ora kudu ngisi akuarium kanthi dekorasi, bisa uga cilik utawa gedhe. Gumantung saka ukuran akuarium, sanajan iku mung sithik, Bakal nemtokake cara nggawe tanduran latar mburi sing bisa nambah dekorasi. Kita uga kudu sinau manawa luwih gampang nggawe tanduran gawean utawa tanduran alami.

Salah sawijining elemen sing paling mbantu dekorasi akuarium yaiku nggawe papan ndhelik cilik. Kanggo iki, kita bakal nggunakake macem-macem jinis watu sing bisa mbantu nggawe papan umpetan kanggo iwak.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan akuarium cilik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.