Pira bisa entuk iwak ing akuarium?

Pira iwak sing bisa dipasang ing akuarium?

Nalika sampeyan tuku akuarium sampeyan ngerti manawa ana macem-macem jinis, wiwit paling cilik mung sawetara liter nganti akuarium gedhe sing butuh meja mung kanggo sampeyan lan bisa duwe klompok iwak lan tanduran sing akeh, habitat mini sing bisa kita lakoni ujar, saiki kita nggawe urip segara maneh iwak.

Nanging, salah sawijining detail sing ora bakal ditemokake nalika tuku akuarium yaiku, Pira iwak sing bisa dilebokake? Amarga akuarium, sanajan ukurane gedhe, kita kudu tetep mbesuk amarga mbesuk sing iwak sing dituku ing toko cilik lan cenderung tuwuh, tegese sampeyan kudu menehi papan supaya bisa.

Ing kasusku, akuarium sing ana 60 liter lan wong sing tanggung jawab nyaranake aku aja nyelehake luwih saka 10-12 iwak sanajan dheweke cilik amarga karo aku aku wis cukup lan bakal uga gumantung karo spesies sing pengin diduweni (sampeyan kudu ngerti yen sawetara iwak ora bisa bebarengan). Mangkono, lan kanthi aturan cilik saka telung, bisa dingerteni pirang-pirang iwak sing bakal ana ing akuarium.

Iki uga ditindakake yen sampeyan duwe bayi (sing bisa kedadeyan tanpa sampeyan sadhis mula). Ora kabeh iwak bakal ngunggahake sampeyan, nanging ana sawetara spesies sing luwih gampang digedhekake.

Sawise ngerti iwak sampeyan bisa duwe Sampeyan bakal luwih gampang milih sampeyan saben spesies pengin menehi saran babagan apa utawa ora bisa bebarengan. Sanajan sampeyan ndeleng akeh akuarium kanggo sawetara iwak, lan sing cilik, kanthi wektu sampeyan bakal weruh manawa cenderung tuwuh lan berkembang.

Yen sampeyan duwe luwih akeh iwak iki, ora ana sing kedadeyan, iku ora aturan nanging yen kabeh slamet, mbok manawa nalika wis gedhe, luwih becik dipisahake amarga ora bakal akeh papan ing akuarium.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.