Dekorasi Akuarium kanthi Kapur Gamping


Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sanajan akeh wong sing ora precaya, dekorasi ing akuarium minangka bagean sing penting banget nalika mutusake iwak, tanduran lan kewan umume sing pengin ana ing kono.

Kita ora mung kudu nggatekake, amarga nyedhiyakake kewan kanggo lingkungan sing luwih alami lan padha karo segara utawa kali, kayata, nanging amarga aspek estetika sing ana ing tangki iwak kita.

Nalika mikir babagan akuarium, salah sawijining faktor sing kudu dipikirake yaiku jinis dekorasi sing bakal dilebokake. Kanthi cara sing padha, penting kanggo ngerti bobot total akuarium, amarga saliyane duwe kapasitas liter, kita kudu nambah bobot saringan, pasir, watu, lan elemen liyane sing pengin ditambahake lan umume bobote luwih akeh tinimbang banyu sing padha karo akuarium.

Lan nalika akeh fanatik iwak lan akuarium nggunakake karang kanggo dekorasi tangki iwak, akeh liyane sing seneng nggunakake watu gamping, uga dikenal minangka rockery.

Rockery minangka watu gamping sing umume abu-abu, nanging duwe inkrustasi tartamtu sing katon luwih peteng tinimbang sadurunge.

Kaya karang, nalika tuku watu gamping, kudu nindakake prosedur sing padha kanggo ngresiki, kanthi bedane sethithik, tinimbang ngresiki lan direndhem nganti seminggu kanthi klorin diencerke ing banyu, kita kudu nggunakake klorin murni, lan jaga saben watu kasebut, paling ora 2 jam ing njero klorin lan banjur sikat supaya bisa ngilangi kotoran sing bisa diduweni lan kita pancen ora prelu ngenalake akuarium.

Kanthi cara iki, watu kasebut bakal putih lan resik, tanpa ana jinis kuman, infeksi, jamur utawa penyakit sing bisa ngrusak kewan kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge ngandika

    Sugeng siang, pitakon, rockery bakal nyedhiyakake akuarium siklon Afrika, kanggo nambah pH lan kekerasan