Iwak hiu

Senajan Hiu Iki minangka salah sawijining spesies sing paling ditakuti dening masarakat, ana spesies sing ora mbebayani lan duwe jeneng hiu ing jenenge. Amarga iku, dina iki kita pengin ngandhani babagan spesies iwak sing cukup tenang lan tentrem sing bisa dadi buron kanca akuarium liyane yen ora kepenak karo dheweke. Aku ngomong babagan hiu abang-fin, sedulur sing cedhak karo hiu ireng buntut abang sing, kaya iki, uga asale saka bawana Asia.

ing iwak hiu sirip abangDheweke duwe awak langsing, sing bisa ngukur nganti 15 sentimeter, nanging ana kasus sing dawa nganti 18 sentimeter. Werna biasane nada perak, sing misuwur banget ing akuarium, apamaneh yen ana tanduran lan watu. Kewan iki aktif banget, mula kita kudu mriksa manawa tangki iwak sing duwe ukurane cukup amba.

Yen sampeyan pengin duwe kewan iki ing kolam, sampeyan kudu eling suhu banyu Udakara udakara 24 derajat Celcius, saengga bisa ngrasakake kepenak lan tuwuh kanthi cara sing paling apik. Kanthi cara sing padha, panganan sing sampeyan nyedhiyakake kudu macem-macem, padha seneng panganan urip kayata cacing tanah. Nanging, dheweke uga bisa mangan panganan garing sing isih urip.

Kajaba iwak hiu sing wis mateng, uga ana liyane iwak hiu kayata hiu malaikat sing ora kasar, mung nyerang nalika ngrasakake bebaya, lan ngenggoni dhasar samodra. Uga ana jinis hiu liyane kayata hiu basking sing uga dikenal minangka iwak srengenge sing nggunakake akeh wektu ing permukaan kanggo entuk sinar srengenge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.