Iwak nggawe ingon-ingon kanggo bocah

iwak minangka kewan ingon

Sanajan bocah ora duwe minat banget marang dheweke, iwak minangka alternatif sing paling apik nalika golek kewan ingon-ingon kanggo bocah cilik. Bisa dingerteni manawa dheweke ora antusias amarga bocah cilik kudu ngrangkul kewan kewan kanggo nyebutake tresno.

Akeh bocah sing nganggep iwak iku mboseni, gumantung karo awake dhewe mula bakal ngowahi pandangane. Yen kita duwe iwak sing aktif lan warni, mula bakal narik kawigatene sampeyan.

Duwe iwak minangka kewan ingon ngidini ati-ati supaya gampang ditindakake, bocah kudu ngerti sing duwe pangopènan tanggung jawab lan luwih becik supaya dheweke melu.

ing iwak, minangka kéwan ingon, kurang mbebayani gegayutan karo safety bocah (dibandhingake karo kucing lan segawon gedhe).

Ana sawetara aturan dhasar sing kudu dipikirake sadurunge njaga iwak minangka kewan kewan, aturan kasebut bisa ditindakake tanpa ana masalah gedhe:

  • Penting, ora ana sing dibuwang menyang tank
  • Iwak aja nganti dijupuk saka banyu
  • Akuarium mbutuhake perawatan saben minggu lan saben dina. Iwak kasebut kudu diwenehi panganan saben dina, tank iwak dibersihake seminggu sepisan lan ditambahake banyu nalika nguap.

Informasi luwih lengkap - Tanduran kanggo akuarium


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.