Link antarane hiu lan wong

Link antarane hiu lan wong

Wis asring ditampilake sing hubungane wong karo hiu bisa uga konflik. Saka kehebohan asile nganti ora nggatekake perenang lan peselancar, pertemuan karo kaloro spesies kasebut duwe akibat negatif ing pirang-pirang kasus.

Umume masarakat biasane wedi banget mung mikir yen hiu urip ing segara, bagean saka pers sing ala amarga film saga HiuWiwit ditampilake kaping pisanan ing taun 1975, adegan-adegan dadi saya getih lan medeni banget.

Bebener, lan sanajan kasunyatane ora apik banget, yaiku hiu nanggepi sifat lan naluri lan ana sawetara kali supaya bisa nyerang wong. hiu ora duwe kemampuan kanggo mikir apa ora nresnani manungsa. Nanging wong kadang katon nesu karo dheweke, conto sing jelas yaiku mancing utawa ekstraksi sirip sing nyebabake dheweke ora bisa nglangi utawa mati getih.

Saka Universitas Stellenbosch, Conrad Mattee nyathet: "Hiu ora minat karo manungsa minangka mangsa. Hiu putih ing sangisoré telung meter (umure udakara papat nganti lima taun) umume dienggo iwak. Banjur ganti untu lan untu untu gedhe sing dicocogake kanggo mangsane mamalia laut. Diet diganti miturut musim, wiwit iwak dadi mamalia. Manungsa ora katon kaya mamalia laut ing banyu, nanging hiu kanthi alami penasaran, nyebabake sawetara negatif bisa ditemokake karo manungsa. "

Informasi luwih lengkap -


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.