Mullet warna sing apik

mullet abang
Sanajan mullet dudu spesies sing paling cocog kanggo berkembang ing akuarium. Nanging, duweke pewarnaan pamer nggawe sing paling dimupangatake kanggo para aquarist. Sampeyan mung kudu njupuk ing akuarium kanthi proporsi sing gedhe amarga ukuran sing dianggep wis diwasa. Ukurane tekan 30 sentimeter.

Mullet duwe cangkeme sing ngemot sepasang kumis. Sing nuduhake pola makane. Apa ya ngono disambung menyang landasan ngisor lan ngisor pasir ing kana nggoleki lan digali banget supaya bisa dimangan mangsane.


Nduwe awak burgundy ing sisih ngarep lan kuning ing sisih mburi, dipérang karo band putih. Ing sisih mburi ana titik ireng lan loreng putih ing sisih ngarep. Kepala lan buntut uga duwe tandha biru.

Ing akuarium kanthi volume tartamtu sing disimpen iwak, spesies pewarnaan iki migunani banget tumindak scavenging ing turahan saka panganan sing isih kakubur. Anane detritus lan sisa biologis sing minimal ing landasan bakal ngidini nyuda senyawa nitrogen sing signifikan. Mula bisa diarani nindakake tumindak reresik ing akuarium.

Sanajan iki karya reresik migunani banget ing akuarium, dudu spesies sing umum ing akuarium omah. Sanajan sithik mbaka sethithik diwiwiti kanthi anyar. Iki nduweni irama biologis sing dhuwur banget saengga sajrone sawetara dina, bakal ngrusak kabeh microfauna sing manggon ing landasan kasebut.

Papan dununge alam

Spesies iki urip ing Pasifik Kulon. Saka Malucas lan Filipina menyang Samoa Kulon, Kepulauan Ryukyu, Kaledonia Baru, Tonga, Palau. Kapuloan Carolinas lan Kepulauan Marshall. Digandhengake karo dhasar pasir sing cedhak karo wilayah karang. LANBisa urip nganti 40 meter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.