Oksigenator akuarium

oksigator akuarium

Nalika entuk tangki iwak, kita kudu mikir macem-macem aspek sadurunge wiwit digunakake, amarga kewan iki mbutuhake sawetara kabutuhan sing kudu dicukupi. Antarane syarat kasebut sing ditemokake pulpen sing adoh, dispenser panganan lan topik sing bakal dibahas dina iki: oksigator akuarium. Aerasi akuarium sing apik penting kanggo njaga iwak lan kualitas banyu sing apik.

Ing artikel iki, kita bakal nyoba nerangake cara kerja oksigenator akuarium lan fungsi sing ditindakake lan sing dadi oksigenator akuarium paling apik miturut kabutuhan. Apa sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan iki? Waca terus kanggo ngerteni kabeh.

Oksigenator akuarium paling apik

Pompa Air Sera 7000210 Air 110 kanggo Akuarium

Iki minangka oksigenator kanggo akuarium sing duwe pompa udara cilik kanggo akuarium sing luwih cilik. Salah sawijining ciri sing dadi salah sawijining oksigen paling apik yaiku akuarium cilik yaiku duwe perubahan membran sing gampang. Nggunakake sistem modul modern lan cukup sepi sajrone digunakake. Cocog banget kanggo akuarium kanthi volume 110L / jam lan kekuatan 3W. Iki kalebu katup sing ora bali kanggo operasi sing luwih apik. Sampeyan bisa klik Kene kanggo tuku produk iki.

Dhewe - Set Akuarium Tangki Ikan

Nduwe bahan ABS, padhet lan cukup awet supaya ora usah kuwatir kudu ngowahi saben taun. Konsumsi energine cukup sithik amarga duwe sistem efisiensi energi. Nduwe sistem kompresi udara canggih kanggo nresep jinis kejut lan desain kanthi nggunakake bisu. Sampeyan meh ora bakal ngelingi yen sampeyan duwe oksigenator aktif.

Pompa udara duwe kapasitas 2l / menit udara seragam ing stopkontak lan nduweni 4 kaki karet kanthi desain anti-jump Mbantu piranti ora urip. Iki mbantu nyuplai oksigen cukup supaya iwak bisa urip ing kahanan sing apik. Kanggo iki, kudu katup mandeg sing bisa nyegah pompa oksigen saka rusak sajrone listrik gagal. Bisa nggawe gelembung lan nambah level oksigen ing tank kanthi gampang lan cepet. Sampeyan bisa klik Kene kanggo tuku model iki.

Sera 08814 Air 275 R Plus

Model iki dirancang kanggo akuarium kanthi ukuran medium lan cilik. Dheweke duwe pangowahan membran sing gampang, amarga duwe sistem modul modern. Panganggone cukup bisu amarga sampeyan meh ora bakal sok dong mirsani manawa aktif. Kapasitas kasebut 275l / jam lan duwe tenaga 4W. Iki nggawe konsumsi energi sing relatif kurang. Nduwe katup sing ora bali kanggo operasi sing luwih apik. Sampeyan bisa tuku model iki kanthi ngeklik Kene.

Pompa Udara Oksigen Zacro 2.5w

Iki minangka salah sawijining model paling sepi ing babagan oksigen akuarium ing pasar. Lan nggunakake motor teknologi float magnetik maju kanthi tutup penyegelan piring elektrolitik. Iki nggawe cukup sepi sajrone digunakake. Sampeyan bisa nyetel jumlah aliran banyu sing bisa oksigen. Cocog banget kanggo akuarium antara 10 lan 80 galon.

Pompa hawa kasebut bisa diatur lan bisa nawakake volume udara sing akeh lan aliran udara sing tetep. Cocog banget kanggo akuarium lan tank iwak sing luwih cilik. Nduwe sistem hemat energi sing mbantu nyuda konsumsi nganti 50%. Kekuwatane 2.5W lan bisa dicocogake kanggo akuarium banyu tawar lan akuarium banyu laut. Tuku oksigenator akuarium iki kanthi ngeklik Kene.

Pompa Udara Akuarium Hygger Silence

Kaya jenenge, model sing meh ora rame. Ora duwe jinis gangguan elektromagnetik sing bisa ngrusak kesehatan iwak. Ukurane cukup cilik lan entheng banget. Bahane berkualitas tinggi lan awet. Nduweni gaya sing cukup sederhana, cilik lan apik lan ukurane cilik bisa diselehake ing endi wae. Cocog kanggo tank iwak medium lan cilik.

Nganggo konsumsi energi sing cukup sithik bakal mbantu ngirit tagihan listrik. Daya mung 1.5W kanthi laju aliran 420ml / mnt. Kanggo tank iwak kurang saka 50 liter, bisa mbantu ngirit energi kanthi efektif. Tuku model iki kanthi ngeklik Kene.

Aerator outlet dobel. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo akuarium kanthi iwak sing akeh. Iki nduweni kualitas sing apik banget lan meh ora bobote. Cocog banget kanggo ngeterake. Konsumsi listrike sithik banget, mula bisa dianggep nganggo efisiensi energi sing dhuwur.

Oksigenator Akuarium Awet. Piranti iki bakal mbantu sampeyan entuk level oksigen sing apik saengga iwak kasebut kondisine apik. Nyumbang kanggo nyuda CO2 lan nambah pH supaya pets sampeyan luwih sehat. Bisa dicuci lan tahan suwe.

Hemat Energi Aerator. Ing kasus iki, kita nemokake aerator sing cerdas. Bisa nyuda swara nalika nggunakake lan dilebokake ing mode ekonomi. Iki duwe pompa aerator cilik, mula sampeyan ora butuh elemen dekorasi kanggo kamuflase.

Oksigenator sing sepi banget. Model iki cukup meneng lan ora dingerteni. Kajaba iku, mbantu njaga banyu tetep resik

Oksigenator kanthi desain modern. Bisa nganggo batere lithium lan ngisi daya terus-terusan. Iki ngidini piranti bisa dikombinasikake karo panel surya kanggo nggunakake energi terbarukan. Iki minangka pilihan ekstra yen kekurangan pasokan lan bisa nggunakake energi surya.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa milih milih oksigenator paling apik kanggo akuarium.

Apa oksigator akuarium?

Akuarium kanthi tanduran sing butuh oksigen

Pompa udara kasebut minangka piranti sing langsung langsung. Fungsine yaiku nggawe gelembung saka sisih ngisor akuarium kanggo ngenalake oksigen menyang banyu. Nggunakake iki kanthi nggunakake watu diffuser, banjur bisa dicampur karo desain lan gaya tanki iwak. Oksigenator iki dipasang ing sisih ngisor ngisor landasan. Yen kita pengin kamuflase, kita bisa nyelehake sawetara elemen hiasan kayata gunung geni, geyser utawa dodo kanggo nggawe simulasi emisi gelembung.

Gelembung sing paling apik nyebar oksigen ing banyu iku paling cilik. Gelembung iki saya akeh lan luwih cilik, akuarium sing luwih oksigen bakal luwih apik. Nalika umpluk tekan permukaan banyu, bisa nyebabake agitasi cilik sing bisa nggawe pertukaran gas ing antarane banyu lan udhara. Kanthi cara iki bisa nambah aliran lan mlebu gas, nggawe lingkungan alami iwak uga bisa.

Iwak ing akuarium ora mung butuh oksigen kanggo urip, nanging tanduran sing diduweni minangka dekorasi (waca tanduran akuarium paling apik). Nalika kita tetanduran kanggo dekorasi, dheweke nggunakake oksigen sing larut ing banyu kanggo nindakake fotosintesis. Uga ditemokake bakteri ing banyu sing ngonsumsi oksigen. Bakteri iki tanggung jawab kanggo ngowahi sisa nitrogen dadi bahan sing ora beracun kanggo iwak kita. Kanthi sisa nitrogen, kita waca sisa-sisa panganan, feses, godhong mati, lsp.

Sampeyan bisa ujar manawa, amarga tanduran ngasilake oksigen, cukup kanggo oksigen akuarium. Nanging, tingkat konsumsi luwih akeh tinimbang produksi amarga ing wayah wengi iku sawetara sumber sing ngonsumsi oksigen lan ora ana synthesizer. Tanduran mung fotosintesis nalika awan.

Apa prelu duwe?

Oksigenator akuarium

Oksigen ing banyu dadi saya suwe saya suwe. Kajaba iku, banyune dadi reget lan ora mung katon ala kanthi estetis nanging uga mbebayani nyawane iwak. Mula, disaranake duwe oksigenator akuarium bebarengan karo saringan banyu sing apik kanggo ningkatake kualitas lan kualitas urip iwak kita. Kita uga kudu nggatekake manawa tank iwak duwe tanduran, mula bakal mbutuhake oksigen kanggo urip.

Suwene sampeyan kudu ninggalake?

Iki gumantung karo jinis akuarium sing ana, kapasitas oksigenator lan yen duwe tanduran utawa ora. Tanduran iki bakal ngasilake oksigen nalika awan kanthi fotosintesis. Nanging, dheweke uga bakal nggunakake oksigen kasebut ing wayah wengi. Gumantung saka jumlah sing bisa dioksidasi dening piranti, luwih becik dibukak supaya kerja ing wayah wengi utawa kanthi rata-rata 16 jam dina.

Jinis oksigen kanggo akuarium

Oksigenator akuarium

Ana macem-macem jinis oksigenator akuarium.

  • Meneng wae: yaiku sing duwe daya sithik lan kapasitas oksigen sing luwih murah. Nanging, dheweke sepi banget, sampurna kanggo digunakake ing wayah wengi.
  • Baterai dioperasikake: Iki minangka model sing bisa dikompilasi lan cocog kanggo akuarium medium lan cilik.
  • Krasan: Yaiku jinis oksigenator akuarium sing bisa digawe nganggo bahan krasan.

Cara milih oksigenator akuarium

Oksigenator akuarium kudu dicocogake karo tangki iwak sampeyan. Kita kudu ngerteni ukuran tangki iwak lan jumlah iwak sing ana ing njero, uga tanduran. Luwih akeh iwak lan tanduran sing ana, luwih akeh oksigen sing dibutuhake. Mula, tenaga lan ukuran oksigenator akuarium bakal gumantung ing konsumsi listrik, ukuran akuarium lan jumlah iwak lan tanduran sing ana.

Kepiye lan ing endi panggonan oksigenator ing akuarium

Kanggo nyelehake oksigenator ing akuarium, kita mung kudu nyelehake ing sisih ngisor lan njupuk kauntungan kanggo nggabungake karo sawetara elemen dekorasi sing dadi luwih apik. Sing ditindakake wong akeh yaiku nyelehake ing gunung berapi gawean cilik sing ora ana aturane gelembung sing pengin ditrapake. Iki bakal nambah desain akuarium.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa milih jinis oksigenator akuarium sing paling cocog kanggo sampeyan.

Umumé

umpluk oksigenasi

Sampeyan kudu mikir manawa duwe tangki iwak, kita bakal ngasorake iwak sing ana ing alam urip. Sanajan umume iwak sing didol kanggo kita wis dikepung wiwit lair, akeh liyane sing diimpor saka ekosistem alam. Punapa mawon asal usul iwak, kita kudu njamin habitat sing cedhak karo kahanan alam.

Kanggo iki, penting kanggo njaga banyu kanthi kualitas apik fisik lan kimia, kanthi pH, suhu, salinitas (yen prelu) lan oksigenasi sing apik. Supaya banyu tetep resik, macem-macem jinis saringan banyu digunakake gumantung karo kebutuhan. Sawetara spesies iwak luwih reged tinimbang liyane amarga gaya urip. Kanggo wong-wong mau, kudu masang saringan banyu sing luwih kuat lan ngganti banyu saben wektu.

Kajaba ngresiki banyu, uga butuh oksigenasi sing apik. Iki diraih karo oksigen akuarium. Piranti iki ora mung minangka pompa udara sing cukup gampang lan murah sing fungsine kanggo yaiku ngenalake oksigen menyang akuarium supaya banyu tetep kondisine apik. Iwak ambegan liwat insang lan nganggo oksigen sing larut ing banyu. Dadi, yen ora dioksigen kanthi apik, mengko bakal tilem. Nalika ngganti banyu, kita "nyuceni" oksigen maneh.

Nanging, sing dicoba kabeh kudu nundha pangowahan banyu nganti bisa. Kaping pisanan, amarga cukup ngganggu yen kudu ngowahi banyu asring banget. Lan nomer loro, amarga kita kudu ngirit banyu. Kanthi filter sing ngresiki lan oksigen sing nyedhiyakake kualitas banyu, kita bisa nundha pangowahan banyu.

kesimpulan

akuarium kanthi oksigenasi

Penting kanggo duwe oksigenator akuarium amarga kita luwih akeh nggunakake akuarium kanthi tanduran lan kita menehi iwak cukup panganan. Nalika iku dikarepake oksigen ngluwihi produksi. Kita uga kudu nimbang ciri khas banyu kasebut. Amarga suhu akuarium saya mundhak, jumlah oksigen sing larut saya mudhun. Mula, kanggo akuarium kasebut iwak tropis jinis aparat iki dadi luwih penting.

Kajaba yen kita duwe cara kanggo ngukur oksigen ing tangki iwak, luwih becik instal oksigen sing selaras karo ukuran akuarium. Yen tank luwih dawa, luwih becik nyelehake rong oksigen tinimbang siji sing gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.