Perawatan iwak Tanduk Kembang

iwak tanduk kembang

El iwak tanduk kembang Ora misuwur nanging kalebu salah sawijining spesies sing paling dihargai dening sing duwe, amarga kalebu iwak hibrida campuran pirang-pirang spesimen sing dipilih yaiku kekuwatan ing endhas. Asal-usule kasebut pancen durung dingerteni, sanajan dipercaya manawa dheweke turun saka Malaysia.

Iwak iki disenengi banget karo kabeh wong tindakake hukum Feng Shui lan para pandhereke ujar manawa luwih gedhe gumpalan karakteristik ing endhas, luwih akeh kamakmuran, nasib lan umur dawa sing bakal ditawakake pemilik iwak.


Babagan perawatane, Tanduk Kembang minangka iwak sing acclimates gampang banget kanggo lingkungan, sanajan kalebu spesies sing banget agresif lan teritorial, mula dianjurake supaya dhewe-dhewe ing akuarium utawa spesimen sing padha lan akuarium kanthi proporsi gedhe saengga duwe ruang tamu. Ukurane bisa nganti 40 cm lan kekuatane bisa obah obyek hiasan.

Minangka iwak gedhe, sing paling penting yaiku njaga saringan banyu ing kondisi sing apik. Kanggo ngoptimalake banyu sing apik, disaranake ganti 20% banyu saben limalas dina. Ing PH kudu antara 7,5 lan 8, nanging ora luwih saka 8 amarga urip ing banyu sing rada alkalin. Suhu kudu osilasi antara 24 lan 27ºC.

Dipakani iwak Tanduk Kembang iku gampang, yen dibutuhake flake panganan lan panganan sing urip. Disaranake menehi jumlah sethithik loro utawa telu saben dina, ganti jinis panganan.

Sing lanang luwih gedhe tinimbang sing wadon, duwe nabrak endhas luwih gedhe lan warna sing luwih cerah. Sing wadon, saliyane luwih cilik, kurang warna lan kurang agresif, bisa kekurangan bongkokan ing ngarep. Reproduksi yaiku oviparous, wong tuwa ngopeni anake, lan kudu dijaga amarga ana kasus sing lanang mateni wanita kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.