Udang Hantu

El udang memedi, uga dikenal minangka udang kristal, manggon ing sisih ngisor kali kanthi banyu sing akeh oksigen, nanging umume ditemokake ing vegetasi sing tuwuh ing pinggir lepen. Invertebrata iki asale saka Asia lan wilayah pesisir sing dikembangake kanggo tujuan gastronomi.

Udang hantu, utawa udang kristal, Dheweke duwe awak silinder sing rada mlengkung mudhun, kaya kewan liyane sing duwe urutan decapodas. Kaya jenenge, jenenge meh transparan, nanging ciri iki utamane gumantung karo jinis panganan sing ana lan kualitas banyu, amarga bisa dadi coklat, ijo lan uga biru.

Dawane bisa nganti udakara 5 nganti 10 sentimeter lan duwe umur umure nganti rong taun, luwih utawa kurang, gumantung karo kahanan sing ana ing kene. Penting, dicathet yen suhu banyu Ing kéwan iki urip, kéwan kudu antarané 22 lan 28 derajat Celcius, duwé pH antara 6,5 ​​lan 7,5, lan atose antara 7 lan 15.

Minangka kanggo mangan, udang kristal, ora nuntut panganan kanthi gedhe, mula bisa gampang njupuk panganan sing diwenehake menyang iwak, apa ana ing sisik, tablet ngisor utawa bubur utawa panganan sing padha. Kewan kasebut duwe bau sing apik banget mula bisa langsung ndeteksi panganan, dadi sing pertama nyedhaki panganan kasebut.

Penting, dicathet yen urang iki bisa dipangan goreng lan larva saka sawetara iwak, lan sanajan kita nyoba misahake goreng ing jinis pena, udang bakal nemokake cara kanggo mlebu lan mangan, mula penting kanggo misahake udang langsung ing akuarium liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ricardo Villamizar Hernandez ngandika

    Aku tuku endi?