Роза Санчез

Рибите се оние прекрасни суштества со кои можете да го видите светот од друга перспектива до точката да научите многу за нивното однесување. Worldивотинскиот свет е фасцинантен како човечкиот свет и многу од нив ви даваат loveубов, друштво, верност и пред се ве учат дека за многу моменти можат да ви го одземат здивот. Сепак, не смееме да ги заборавиме рибите и нивното однесување, затоа сум тука, подготвен да го споделам овој прекрасен свет.