Amazon biotope pikeun spésiés leutik

biotope-

Sadaya lauk langkung alit tina sapuluh séntiméter mangrupikeun spésiés alit. Nyaéta ngeunaan lauk pisan damai sareng sampurna pikeun dijalankeunnana a biotope Amazon leutik.

Pikeun spésiés ieu aranjeunna disarankeun akuarium langkung lega tibatan jero, 60 liter. Langkung ti naon waé sabab dina waktos réproduktif, aranjeunna bakal nyandak bagian tina akuarium anu bakal dibela ku cara anu agrésif, upami diperlukeun.

Akuarium Amazon Biotope Leutik

Émut yén biotope nyaéta nyiptakeun rohangan géografis kalayan kaayaan lingkungan anu tangtu pikeun pamekaran lauk sareng pepelakan, dina hal ieu Amazonian sareng spésiés leutik.

Ieu mangrupikeun lauk anu disebarkeun di sakitar baskom anu Walungan Amazon sareng anak sungai. Aranjeunna ngagaduhan seueur pepelakan. Batang sahingga lauk tiasa nyumput sareng cai anu tenang pisan. Cai na lemes sareng asam, kalayan suhu rata-rata sakitar 26ºC.

Ku alatan éta, pikeun nyieun deui, anjeun ngan ukur kedah nyiptakeun Lingkungan Amazon saolah-olah éta habitat alami. Janten akuarium alit henteu disarankeun pikeun nempatkeun langkung ti tilu lauk atanapi opat lauk. Hiasanna dasarna bakal diwangun ku batang, sababaraha tutuwuhan kalayan sarat lampu lemah sareng batu.

Saringan karbon aktif anu kuat disarankeun sareng salami anjeun henteu ngalakukeun seueur gerakan dina akuarium, éta mangrupikeun lauk cai anu tenang. Éta tiasa kalebet daun ficus ka akuarium salaku hiasan.

Spésiés anu dituduhkeun

Dina akuarium Amazon leutik anjeun moal sono lauk tetras, kumargi aranjeunna keuna pisan. The lauk diskus aranjeunna sapinuhna cocog salami akuarium tiasa nampung koloni alit tina tilu spésimén. Angelfish ogé mangrupikeun pilihan kusabab aranjeunna nyicingan daérah anu langkung luhur dina kolom cai sareng moal nandingan daérah sesa lauk.

Sedengkeun pikeun pepelakan pikeun jenis biotope Amazon ieu, éta mangrupikeun anu kagolong kana genus Echinodorus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.