Lauk Babeolor Labeo


Jenis lauk ieu ayeuna rada dipikahoyong dina akuarium. The bicolor labeo kagolong kana Kulawarga Cyprinidae Éta ngagaduhan asal di sagara Asia Tenggara. Éta mangrupikeun salah sahiji lauk paling gampang pikeun diidénan kumargi, sakumaha namina nunjukkeun, éta ngagaduhan dua warna dina awakna, sirip buntutna ngagaduhan beureum anu beureum sedengkeun sesa awak hideung. Dina cara nu sami, anjeun tiasa mendakan spésiés anu ngagaduhan awak hideung sirip beureum.

Jenis lauk ieu dicirikeun ku ngagaduhan sirip punggung mirip pisan sareng hiu, sabab éta ogé dikenal ku nami hiu buntut beureum atanapi lauk hiu hideung.

Upami anjeun mikir gaduh lauk bicolor labeo dina akuarium anjeun, penting pikeun anjeun émut yén lauk ieu tiasa hirup sareng lauk anu sanés spésiés sanés upami ukuranana sami. Nanging, henteu disarankeun yén aranjeunna hirup sareng lauk tina spésiés anu sami, kumargi akuarium anjeun tiasa robih janten tarung kusabab kumaha agrésifna sareng kulawarga sorangan.

Dina cara anu sami, pikeun akuarium ngagaduhan kaayaan hirup anu pangsaéna sareng anu paling mirip sareng alam, cai kedah tetep antara 23 sareng 27 derajat suhu. Urang ogé kedah pastikeun ngeureunkeun spésiés pepelakan anu béda-béda supados sato-sato éta ngungsi, ulin malahan tuang nyalira, ogé batu, akar sareng karang upami tiasa.

Ogé, urang kedah émut yén akuarium anu diperyogikeun ku lauk ieu kedah janten akuarium ageung kirang langkung 150 liter, sanés ngan ukur kusabab watekna teritorial sato ieu, tapi ogé kusabab peryogi seueur rohangan pikeun ngojay.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.