Carlos Garrido

Gairah ngeunaan alam sareng dunya sato, kuring resep diajar sareng nyaritakeun hal-hal anyar ngeunaan lauk, sato anu tiasa sesah, tapi ogé ramah. Sareng upami anjeun terang kumaha ngubaranana, lauk anjeun pasti bakal hirup saé.

Carlos Garrido parantos nyerat 20 tulisan ti saprak Désémber 2016