Viviana Saldarriaga

Abdi Kolombia, kakasih sato sacara umum sareng lauk khususna. Abdi resep terang macem-macem jinisna, sareng diajar ngurus éta saageung mungkin sareng kuring terang supados tetep séhat sareng bahagia, sabab lauk, sanaos alit, kedah dijaga tetep alus.

Viviana Saldarriaga parantos nyerat 77 tulisan ti Désémber 2011