Témbong LED akuarium

LED akuarium LED

Nalika urang ngamimitian di dunya akuarium urang ogé kedah tumut kana hemat énergi. The tampilan akuarium dipimpin Aranjeunna parantos merevolusiasi sadaya sistem akuarium konvensional. Aranjeunna parantos ngagentos bagian ageung tina sababaraha jinis lampu anu dianggo pikeun akuarium sapertos tabung fluoresensi sareng halida. Alesan utama pikeun parobihan ieu nyaéta konsumsi kakuatan low anu disayogikeun ku lampu LED. Ieu ngajantenkeun akuarium kami langkung épisién tanaga sareng urang tiasa terang kalayan kualitas anu langkung luhur.

Dina tulisan ieu kami bade nyaritakeun mana anu layar LED anu pangsaéna pikeun akuarium sareng modél mana anu dipilih gumantung kana kaayaan anjeun.

Layar LED anu pangsaéna pikeun akuarium

Lampu LED akuarium NICREW ClassicLED

Modél ieu ngagaduhan 2 modeu lampu. Kami ngagaduhan LED bodas sareng LED biru. Nalika urang nganggo lampu biru dina wengi urang tiasa ningali warna fluorescent anu dihasilkeun moluska karang. Ieu ngajantenkeun hiasan anu hadé pikeun bumi urang. Éta ngagaduhan dukungan stainless steel anu sampurna pikeun tank lauk panjangna sakitar 53-83 séntiméter.

Éta ngagaduhan hemat énergi anu hébat ku ngenalkeun lampu LED. Lampu na didamel tina bahan plastik anu henteu keyeng. Kauntungannana bahan ieu nyaéta henteu ngan ukur dianggo pikeun akuarium, tapi ogé pikeun cisterns, kandang piaraan, rockeries, komo di pangkeng jeung kantor.

Mibanda wadah lampu bawaan pikeun tiasa nempatkeunana dimana waé dina akuarium. Anjeun tiasa pencét di dieu mésér modél kieu.

Lampu LED akuarium NICREW RGB

Kalayan cahaya ieu anjeun tiasa gaduh siklus siang wengi sacara otomatis. Anjeun tiasa program aranjeunna pikeun mung dianggo nalika diperyogikeun. Ku cara kieu, urang tiasa nyandak kauntungan tina cahaya alami pikeun nyaangan pepelakan sareng lauk siang sareng siang sareng ngaktipkeunana nalika wengi. Tiasa waé ngalawan tingkat warna anu bénten-bénten antara warna beureum, hejo, biru sareng bodas. Ku cara kieu urang tiasa ngarancang warna urang sorangan sareng nyimpen warna khusus ieu.

Éta ngagaduhan 4 saluran warna anu tiasa disesuaikan, tiasa diatur sareng modél cuaca. Urang ogé tiasa nyaluyukeun kacaangan gumantung kana jumlah cahaya anu ditampi ti akuarium. klik di dieu mésér modél kieu.

Layar Lampu LED Pikeun AQUARIUM 40-50CM

Témbong LED akuarium ieu dirancang pikeun akuarium anu panjangna 40-50 séntiméter. Éta ngagaduhan efisiensi énergi A +++, janten aranjeunna ngabantosan urang ngahemat seueur énergi nalika dianggo. Salaku tambahan, éta ngagaduhan desain anu cukup elegan sareng langsing anu ngabantosan urang pikeun ngahémat rohangan dina akuarium. Anjeun tiasa mésér modél ieu ku ngaklik di dieu dina harga anu saé.

DUA BELAS 5050SMD

Éta dirarancang pikeun sababaraha akuarium langkung lami kumargi panjangna sakitar 78 séntiméter. Éta ngagaduhan dua warna lampu: biru sareng bodas. Mibanda kakuatan 9.8W. Kualitas lampu na cekap saé pisan cerahna sareng éfisién tanaga. Warna na ngagaduhan kaunggulan anu stabil sepanjang waktos sareng tiasa ogé dianggo di jero cai atanapi di luar ruangan. Tegangan kaluaranana aman pikeun lauk sareng manusa.

Kap lampu diwangun tina akrilik anu jelas pisan, jelas-ngabeledug. Ieu ngajantenkeun produk anu cukup awét sareng gampang pikeun ngabersihkeun. Teu aya kasusah nalika ngagunakeunana kusabab ngan ukur nyambungkeun dua gelas sedot dimana waé dina akuarium. Éta tiasa dianggo dina kolam renang, kolam atanapi rockeries. klik Teu aya produk anu kapendak. pikeun meunangkeun modél kieu.

DADYPET Dipimpin Akuarium Lampu

Mangrupikeun salah sahiji tampilan LED anu pangsaéna pikeun akuarium sabab ngagaduhan sababaraha warna sareng modél. Cahaya na dugi ka 24 séréal tina warna kelir variabel sareng 4 modél kadali jarak jauh nirkabel. Ieu ngajantenkeun alat anu henteu ngan ukur tiasa dianggo dina bak lauk tapi ogé di tangki cai, batu-batu, kandang piaraan, kolam renang, jsb Éta ngagaduhan warna anu béda-béda di mana urang mendakan biru, beureum, oranyeu, bodas, héjo, jst.

Bahan anu didamelna kualitasna luhur sabab didamel tina palastik nganggo alloy aluminium sareng stainless steel pangrojong. Bahan ieu dirancang pikeun kinerja anu dipercaya sareng daya tahan hébat. Kalayan layar cahaya ieu urang tiasa kéngingkeun manpaat pikeun lauk sareng pepelakan. Ieu kusabab jumlah cahaya tiasa disaluyukeun sareng diprogram pikeun dianggo dina waktos-waktos anu tangtu dina sadidinten. Layarna tiasa diadaptasi kana akuarium tina sababaraha ukuran. klik Teu aya produk anu kapendak. pikeun meunangkeun hiji.

Naon Témbok LED Akuarium

Pikeun anu masih teu terang naon layar LED pikeun akuarium, urang badé ngadamel definisi anu singget. Éta mangrupikeun unsur anu ngabantosan pikeun menerangkeun tangki lauk urang ku kinerja anu saé. Kinerja ieu utamina disababkeun ku kana hemat énergi anu aranjeunna lakukeun berkat efisiensi énergi anu saé. Mangrupikeun téknologi anu parantos nunjukkeun nilai anu saé pisan sareng ngabantuan nyorot tank lauk kalayan saé tanpa ngalirkeun panas.

Kanggo naon

Layar ieu mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun tiasa nyaangan akuarium urang. Evaluasi nunjukkeun yén éta mangrupikeun stratégi anu langkung saé pikeun tiasa nyaangan akuarium urang tibatan lampu konvensional.

Kaunggulan tina nganggo lampu LED dina akuarium

Urang badé daptar naon kaunggulanna nganggo lampu ieu di akuarium:

  • Aranjeunna gaduh efisiensi énergi anu hébat, anu bakal ngabantosan urang ngahémat biaya dina jangka panjang.
  • Lampu LED moal ngahasilkeun jinis panas naon dina akuarium, Maka éta bakal nguntungkeun boh lauk boh pepelakan.
  • Éta rada gampang dianggo sareng dirakit.
  • Aranjeunna boro bébas perawatan-sareng ngagaduhan spéktrum cahaya anu langkung lega pikeun langkung ngajantenkeun tangki lauk urang.

Kumaha carana milih tampilan LED akuarium

Kami badé masihan sababaraha tip pikeun terang naon anu kedah dipilari nalika milih tina rupa-rupa modél dina pasaran. Variabel ieu kedah diperhatoskeun.

  • Ukuran akuarium: Gumantung kana ukuran akuarium urang peryogi layar anu béda-béda diménsi. Lumens mangrupikeun ukuran anu dianggo pikeun ngukur intensitas cahaya tina layar LED. Kisaran sedeng sakitar 15-20 lumén per liter. Nyaho ukuran akuarium kami, urang tiasa ngitung ukuran naon anu urang peryogikeun dina layar.
  • Jenis pepelakan: Rupa-rupa pepelakan akuatik ogé mangaruhan nalika milih layar pencahyaan. Masing-masing peryogi intensitas cahaya pikeun ngalaksanakeun fotosintésis.
  • Inténsitas cahaya sareng spéktrum: Ieu mangrupikeun dua variabel anu penting pisan. Inténsitas nyaéta jumlah fluks bercahya anu dipancarkan per unit waktos. Inténsitas ieu diukur lumén sareng anu dituduhkeun dina lampu akuarium. Spéktrum mangrupikeun panjang gelombang cahaya.
  • Fungsi sareng modeu kontrol: Pikeun gaduh pagelaran anu hadé hal anu pangsaéna nyaéta layar LED pikeun akuarium parantos otomatis. Ku cara kieu urang tiasa ngonpigurasikeun aranjeunna pikeun mensimulasikeun jadwal siang sareng wengi. Ku cara ieu urang ngajamin yén akuarium kami ngagaduhan lingkungan anu sakumaha alam mungkin.

Kumaha cara masang tampilan LED dina akuarium

Detil téknis penting nalika milih layar LED anu paling cocog sareng urang nyaéta gampang dipasangna. Aya sababaraha kasus di mana alat éta kedah dirakit sareng dibongkar kanggo pangropéa. Éta ngajantenkeun aranjeunna gampang dipanggihan sareng dipiceun atanapi lebetkeun kana akuarium. Model anu gaduh sistem listrik kompléks henteu disarankeun. Hal anu pangsaéna nyaéta aranjeunna henteu kedah seueur teuing téknis pikeun ngartos aranjeunna sareng gampang dirakit.

Kuring miharep éta kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan layar LED pikeun akuarium.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.